Unik global förbön

tillbedjandkw

Tillbedjanstimme 2 juni 17.00-18.00 i Katolska domkyrkan, Stockholm

Igår, på Kristi kropps och blods högtid inbjöd påven alla världens biskopar att tillsammans med honom mellan kl 17.00 och 18.00, hålla en tillbedjanstimme i sina församlingar och kommuniteter lokalt och vid samma tidpunkt. En unik händelse att hela kyrkan samfällt ber för samma intention samtidigt. Det visar att vår påve tror på förbönens makt. Böneintentionerna var att kyrkan skall renas så att hon kan vittna om Guds kärlek i världen, och för de fattiga och utsatta, de som lider under förtryck.

tillbedjanaffisch

Dagen: Historisk katolsk bön

Detta inlägg publicerades i Church och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s