”Det bästa framför oss!”

 Det är verkligen ett fantastiskt vittnesbörd om Guds rike som finns mitt i Stockholm genom S:ta Clara-gemenskapen. Det står klart för mig nu när vi tackar av Carl-Erik. Det går inte att tänka sig Stockholm utan S:ta Clara, det vore tomt. Det är evangeliet i funktion.

Men det viktiga är inte att hylla personerna Carl-Erik Sahlberg och hans fru Overa för något unikt som aldrig händer igen, utan att ge Gud äran och låta oss alla inspireras av deras exempel och bli goda medarbetare i Guds rike fyllda av bön, fokusering på Jesus och öppenhet för Anden som vill leda sin kyrka.

Jag önskar Carl-Eriks efterträdare Iwan Giertz och gemenskapen kring honom Guds rika välsignelse att bygga vidare på den grund som är lagd. Och Guds rika välsignelse till oss alla, hela kristenheten i Stockholm att låta oss glädjas och inspireras av de andliga nådegåvor som manifesteras runtomkring oss och själva sträva efter att växa i dem. Som Carl-Erik Sahlberg själv säger: ”Det bästa framför oss.” Det gäller både oss som är kvar i Stockholm och Carl-Erik och Vera som nu inleder ett nytt skede i sitt liv i Tanzania.

Detta inlägg publicerades i Church. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s