Sommar-Oas i Kungsbacka.

Jag kommer från och med nu att använda min nya blogg-applikation på Worldpress.com när jag bloggar. Den gamla bloggen finns kvar för sökbarhet bakåt, och nya inlägg speglas dit också. Men du som vill kommentera – gör det helst på Worldpress.

Är just hemkommen från inspirerande dagar i Kungsbacka med Oas sommarmöte. Ett härligt arrangemang med deltagare i alla åldrar från de allra yngsta till pensionärer. Program för alla ålderskategorier gjorde mötet mycket familjevänligt. Oas har mkt bra utbud för barn och ungdomar. Presenterar nedan några bilder från mötet.

Mitt seminarium om Karismatiska förnyelsen i Katolska kyrkan tilldrog sig stort intresse.  Många inom Svenska kyrkan blev positivt överaskade av vad de hörde. Också katolska åhörare uppskattade seminariet. Här en länk till en textversion av seminariet.

    

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sommar-Oas i Kungsbacka.

  1. Pingback: Obegripligt att Marcus Birro avråds från att gå på Livets ords Europakonferens? | Bengts Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s