Kyrkans tidning håller sig med en ytterst märklig nyhetsvärdering

Fakta om förhållandena i Domkyrkoförsamlingen Visby och förtroendekrisen biskop/domprost utvärderas på olika sätt.

Tankar i natten

Den 30 april publicerade Dagen en artikel: ”Sprickorna bakom domkyrkans fasad” skriven av Sofia Lilly Jönsson. Jag önskar, att så många som möjligt läser artikeln och det av minst två skäl. Artikeln beskrivs en mycket märklig personalpolitik i Domkyrkoförsamlingen i Visby. Hanteringen av personalen får nackhåren, på en gammal och uttjänt facklig företrädare, att resa sig. Skulle min chef på Matarial- och transport betett sig som domprost Hermansson, då skulle min chef fått uppleva om jag som Metallordförande stormat in på hans expedition och vägrat lämna rummet om han inte lovade att börja bete sig efter lagar, avtal och inte minst medmänsklighet. Om artikeln i Dagen enbart handlat om arbetsmiljön och personalhanteringen i Domkyrkoförsamlingen borde det varit av stort intresse för vilken tidning som helst, men kanske för Kyrkans tidning allra mest. Jag har lusläst dagens nummer av Kyrkans tidning och är säker på att jag inte missat en artikel…

Visa originalinlägg 229 fler ord

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s