Mediedrev

Apropå en försummad aspekt av Reinfeldts memoarbok: Underskatta inte den traumatiserande effekt som mediadrev har på dem det drabbar. Jag rebloggar ett inlägg av Lena Adelsohn Liljeroth som uppmärksammar detta.

DET GODA SAMHÄLLET

Lena

Lena Adelsohn Liljeroth

Jag ska inte ge mig på att recensera Fredrik Reinfeldts bok ”Halvvägs”. Det har redan många andra gjort, somliga onödigt grinigt.

Men det finns en passage han beskriver som jag känner igen mig själv – och andra – i. Ett diskussionsämne som, när det kommer upp, verkar irritera journalister något alldeles kopiöst och vars existens ibland till och med förnekas. Det gäller mediedreven.

Visa originalinlägg 483 fler ord

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mediedrev

  1. Alma-Lena skriver:

    Ja alla mobbing är katastrofal för den som utsätts. När man utsätts i skolan, på jobbet eller på annan plats kan en alltid ty sig till Jesus som mobbades till döds på korset. Han vet hur det är i den värsta mest utsatta ensamheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s