Jag medverkar på FKE´s möte i Västerås 21 januari.

Böneveckan för kristen enhet äger rum 18-25 januari. Jag deltar i åtminstone två aktiviteter under veckan.

Lördag den 21 januari 13.00 – 15.00 anordnar FKE – Kristen enhet ett möte i Vår Frus katolska kyrka i Västerås (Lidmansvägen 8) med temat REFORMATION – DEN KATOLSKA REFORMATIONEN – ENHET. Jag ser fram emot detta, det skall bli trevligt.

Söndag 22 jan kl 15.30 är det ekumenisk gudstjänst i Katolska domkyrkan, Stockholm. Söders kristna råd inbjuder. Efteråt social samvaro i Domkyrkosalen. Det skall bli trevligt att träffa kristna bröder och systrar från andra samfund, allt enligt andan som angavs i det viktiga ekumeniska dokumentet FRÅN KONFLIKT TILL GEMENSKAP.

bengtjan17

 

Detta inlägg publicerades i Church, Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s