Konklaven: SVT nyheter exklusiv intervju i Katolska domkyrkan

Ígår kväll gjorde SVT nyheter en exklusiv intervju i Katolska domkyrkan. Medverkande var biskopsvikare p Fredrik Emanuelson OMI, sr Madeleine Fredell OP, ledare för dominikansystrarna, Nasif Kasarji, förbundsordförande SUK samt SVT nyheters kommentator Bo Inge Andersson. Programmet är utformat som ett samtal varvat med reportageinslag och fakta.

I nedanstående video (klicka på bilden) som finns på SVT nyheters hemsida börjar intervjun 18.36 in i programmet. Det är del i en längre direktsändning från igår där ni i början ser bilder från Petersplatsen i Rom.

Detta inlägg publicerades i Katolska kyrkan, Vatikanen och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s